CONFORT – OSPITALITATE – PROFESIONALISM

Ne onorează să vă urăm «Bine ați venit la Complex EMD Bacău!»

Complex EMD BACĂU este un hotel de 4 stele inaugurat în 2010, reprezentând un reper al ospitalității și rafinamentului în regiune.

Complexul nostru hotelier include o gamă diversificată de facilități moderne, un restaurant rafinat și un centru SPA, oferind o experiență completă a relaxării supreme pentru oaspeți.

Indiferent dacă sunteți în interes de afaceri sau pentru relaxare, EMD Hotel dispune de 26 de spații  de cazare, de la camere single și duble, la garsoniere și apartamente. Ne concentrăm pe mobilierul contemporan, intimitatea spațiilor de baie elegante și pe caracterul unic al fiecărui decor.

Amplasat strategic în apropierea principalelor căi de comunicare, complexul nostru se află la doar 100 de metri de cel mai important drum european din zonă, care leagă orașele București și Iași. De la hotel, oaspeții pot ajunge cu ușurință în 15 minute la Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, în 10 minute la Gara Bacău și în 5 minute în centrul orașului Bacău.

Hotel EMD se bucură de atmosfera liniștită și relaxantă, fiind amplasat pe un domeniu privat. Echipa noastră dedicată este mereu disponibilă, asigurându-se că fiecare oaspete are parte de o experiență cât mai plăcută și confortabilă, indiferent de ora sau ziua în care se află la noi.

Profesionalismul și amabilitatea personalului nostru, alături de locația excelentă, fac din EMD Bacău unul dintre cele mai apreciate complexe hoteliere din regiune.

DSC_0928
DSC_0895
DSC_0537-NEF_DxO_DeepPRIMEXD

Complexul EMD Bacău este o destinație impresionantă pentru toți cei care caută un loc deosebit pentru a lucra, a organiza evenimente sau a se relaxa. Arhitectura modernă și elegantă, combinată cu o gamă largă de servicii și facilități, face din acest complex un loc ideal pentru o varietate de activități.

Pentru cei care caută un spațiu de birouri, complexul nostru oferă spații de lucru moderne și confortabile, echipate cu cele mai noi facilități și dotări tehnologice. Fie că sunteți un freelancer sau o companie în creștere, vă vom oferi soluțiile potrivite pentru nevoile dvs. De asemenea, oferim servicii de închiriere săli de conferințe și evenimente, cu capacități variate pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Pentru cei care caută o experiență de wellness și fitness, avem un centru de fitness și wellness complet echipat, cu o gamă largă de echipamente și antrenori calificați. În plus, oferim o varietate de servicii de masaj și tratamente pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă recuperați.

De asemenea, complexul nostru este dotat cu restaurante și baruri elegante, care oferă o varietate de preparate culinare delicioase și băuturi răcoritoare, pentru a satisface toate gusturile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei cine romantice sau a unei petreceri cu prietenii, veți găsi întotdeauna un loc special în complexul nostru.

La Complexul EMD Bacău, suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară, cu o atenție deosebită la detalii, pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri. Suntem mândri să fim o destinație preferată pentru toți cei care vizitează Bacăul și suntem în permanență în căutarea de modalități noi și inovatoare pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a oferi o experiență deosebită în fiecare zi.

Restaurantul din cadrul Complexului EMD Bacău vă așteaptă cu mâncare delicioasă și atmosferă primitoare pentru a vă bucura de o experiență culinară deosebită.

Sala noastră de evenimente vă oferă un cadru elegant și personalizabil pentru a transforma orice eveniment într-o amintire de neuitat.

Sala noastră de fitness vă așteaptă cu echipamente moderne pentru a vă menține în formă în timpul șederii dumneavoastră la Complexul EMD Bacău.

Explorați centrul nostru SPA și lăsați-vă purtați de liniștea piscinei și confortul saunei pentru a vă elibera de stresul cotidian și a vă reconecta cu echilibrul interior.

Complexul EMD Bacău este un spațiu urban care combină eleganța și versatilitatea pentru a satisface diverse nevoi, de la evenimente speciale până la cazare confortabilă.

    [stmgdpr "Sunt de acord cu stocarea și manipularea datelor mele de către acest site web."]