Evenimente

OVI09187 copy

Complex EMD: Deschidem Ușile Către Evenimente de Excepție!

Complexul EMD este un ansamblu distins de facilități, amplasat în frumosul oraș Bacău. Reprezintă un veritabil centru al evenimentelor și al experiențelor de lux. Cu o istorie îndelungată și un design modern, Complexul EMD îmbină cu pricepere eleganța și funcționalitatea. Aici găsiți o gamă variată de servicii, printre care Salonul de Evenimente, un restaurant sofisticat, spații de cazare de înaltă calitate și opțiuni de divertisment. Cu o atenție deosebită la detalii și servicii personalizate, Complexul EMD Bacău este locul ideal pentru organizarea nunților elegante, a petrecerilor private sau a evenimentelor corporate de succes. Fiecare vizitator este întâmpinat cu caldură, ospitalitate și rafinament, creând astfel amintiri de neuitat în inima Moldovei.

Organizare Evenimente Personalizate

Organizare Evenimente Personalizate

Sala de Evenimente EMD oferă servicii complete de organizare a evenimentelor, adaptate nevoilor și preferințelor tale. Fie că este vorba despre o nuntă elegantă, o petrecere de botez sau un eveniment corporate, echipa noastră de experți în evenimente te va ajuta să transformi visurile tale în realitate.

Elemente de Decor Atrăgătoare

Elemente de Decor Atrăgătoare

Design-ul sălii include elemente de decor care adaugă o notă specială evenimentului. Acestea pot include perdele elegante, aranjamente florale impresionante, draperii sofisticate și fundaluri tematice.

Servicii de Design și Decor Personalizate

Servicii de Design și Decor Personalizate

Sala de Evenimente EMD oferă servicii profesionale de design și decor pentru a transforma spațiul într-un cadru de poveste. De la aranjamente florale spectaculoase la iluminare tematică și decor personalizat, ne asigurăm că sala va fi amenajată și decorată în conformitate cu tematica și preferințele dumneavoastră.

Iluminare Ambientală

Iluminare Ambientală

Iluminarea exterioară este gândită cu grijă pentru a crea o atmosferă magică pe timpul serii. Felinarele, luminițele în copaci și alte elemente de iluminare ambientală transformă grădinile noastre într-un peisaj romantic.

De ce sa ne alegi?

Nunți și Botezuri: Dacă visezi la o nuntă de poveste sau la o petrecere de botez de neuitat, echipa noastră este aici pentru tine. Oferim pachete personalizate pentru a satisface toate nevoile tale.

Evenimente Corporate: Sala noastră de evenimente este locul perfect pentru a organiza conferințe, seminarii, workshop-uri și petreceri corporate. Facilitățile noastre moderne și echipa dedicată asigură succesul fiecărui eveniment.

Petreceri Private: De la petreceri de ziua de naștere la petreceri de absolvire și aniversări, suntem gazda perfectă pentru orice tip de petrecere privată.

Decor și Amenajare: Colaborăm cu cei mai buni designeri de evenimente pentru a crea decoruri personalizate care să reflecte stilul și gusturile tale.

Galerie Foto

Galerie foto interactivă cu imagini din evenimente anterioare găzduite la Sala de Evenimente EMD, inclusiv nunți elegante, petreceri colorate și evenimente corporate de succes.

Blog

Secțiunea de blog oferă articole informative despre ultimele tendințe în organizarea evenimentelor, sfaturi de planificare și povești de succes ale evenimentelor găzduite la Sala de Evenimente EMD.

Contact

Formular de contact pentru cereri de ofertă, întrebări și programări de vizionare a spațiului nostru. Include și informații despre locație și detalii de contact.

Urmați-ne pe Social Media

Legături către paginile noastre de social media pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la Sala de Evenimente EMD.

Rezervări și Informații Suplimentare

Rezervări: Pentru a rezerva Sala de Evenimente EMD pentru evenimentul tău special, sună la numărul nostru de telefon sau completează formularul de contact.

Informații Suplimentare: Pentru orice întrebare sau informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi. Suntem bucuroși să te ajutăm în orice fel.

La Sala de Evenimente EMD, punem pasiune și dedicare în fiecare eveniment pe care îl găzduim. Vino și fă parte din poveștile noastre de succes!

INTERNET
BAR
ROOM SERVICE
PISCINA
FITNESS
SPĂLĂTORIE
RESTAURANT
SPA

    [stmgdpr "Sunt de acord cu stocarea și manipularea datelor mele de către acest site web."]

    Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.