Cele mai bune servicii pentru tine!

CAMERE & APARTAMENTE

Camerele oferite de Complexul Hotelier EMD sunt un autentic sanctuar pentru oaspeți. Indiferent dacă vă aflați în oraș în interes de afaceri sau pentru a vă destinde, spațiile noastre de cazare vă asigură nivelul de confort și eleganță necesar pentru a vă simți ca acasă.

RESTAURANT

Atmosfera din restaurant este dominată de căldură și ospitalitate, creând un cadru perfect pentru a vă bucura alături de cei dragi sau pentru o cină romantică. De asemenea, locația noastră este ideală pentru evenimente private sau corporative, cum ar fi nunți, botezuri sau conferințe, având capacitatea de a găzdui până la 100 de persoane.

FITNESS

Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri și doriți să vă mențineți rutina de antrenament sau căutați să vă îmbunătățiți starea fizică, sala noastră de fitness vă pune la dispoziție toate echipamentele necesare pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră.

SPA

Explorați centrul nostru SPA și lăsați-vă purtați de liniștea piscinei și confortul saunei pentru a vă elibera de stresul cotidian și a vă reconecta cu echilibrul interior.

EMD Hotel - alegerea perfectă pentru călătoria ta!

Cu o gamă completă de servicii, Complexul EMD Bacău redefinește ospitalitatea urbană.

INTERNET
BĂUTURI
SERVIRE
PISCINĂ
FITNESS
SPĂLĂTORIE
RESTAURANT
SPA

Galerie Complex EMD

Părerile clienților noștri

Obiective de interes

Centrul Orașului Bacău
DISTANȚĂ DE 9 MINUTE
Insula - Spațiu recreere
DISTANȚĂ DE 10 MINUTE
Muzeul de Artă
DISTANȚĂ DE 15 MINUTE
Arena Mall
DISTANȚĂ DE 10 MINUTE